Prodejna Praha 2 (maloobchod):
Jaromírova 3, Praha 2

Tel.: +420 601 354 333

Po - Pá: 9:30 - 18:00
So: 9:30 - 16:00



Prodejna Praha 7 (maloobchod):
Dukelských hrdinů 18, Praha 7

Tel.: +420 777 757 212
Skype: ptakoviny.praha.7

Po - Pá: 10:30 - 18:30
Sobota: 12.30 - 18:30


www.vtipne-darky.com
(remove XX) info XX @vtipne-darky XX .com

Vtipné dárky

Vtipné dárky jsou obchod, který Vám nabízí nekonečné množství různých dárkových předmětů, od keramiky, přes textil s vtipným potiskem, až po různé vtipné doplňky a ptákoviny. Překvapit můžete někoho také vtipným sexy dárkem, cedulkou se jménem, nebo vtipným nápisem.

U nás se můžete vybavit vtipnými doplňky na jakoukoliv párty, narozeninovou oslavu, nebo firemní akci. Mimo párty doplňků nabízíme také karnevalové, maškarní, sexy a vtipné kostýmy.

Přijďte nás navštívit do naší prodejny na adrese Dukelských hrdinů 18, Praha 7. Prohlédněte si náš sortiment,a  vyberte si vše potřebné pro vaši narozeninovou oslavu, pirátskou či námořnickou párty, havajskou párty, halloweenskou, filmovou, historickou, kloboukovou, profesní, nebo jakkoukoliv jinou párty. V naší prodejně Vtipné dárky najdete vše, co budete potřebovat!!

Máme tématické párty sady jako pirátská párty a k ní pirátské klobouky, pirátské šátky a pirátské zbraně s pirátskými doplňky. V naší nabídce nechybí ani nafukovací papoušek, který by neměl chybět na žádné pirátské párty. Nabízíme také doplňky pro mexickou párty. Nejoblíbenější jsou mexická sombréra, mexické poncho, a stylové knírky. V neposlední řadě nabízíme doplňky a dekorace na oblíbené upíří, hororové a Halloweenské párty. V této nabídce naleznete upíří kostýmy, pláště, zuby, krev, falešné úrazy, kostry, krvavé ruce, halloweenské kostýmy a dekorace, girlandy. Nezapomínáme na čarodějnice a čarodějnické klobouky, čarodějnické kostýmy, koštata.

Rozjeďte svou oslavu naplno!! Přijďte si vybrat z velkého množství nejen vtipných karnevalových masek a kostýmů. Otevřeno máme každý všední den od 10:30 do 18:30 a také v sobotu od 12:30 do 18:30.

Těšíme se na Vaši návštěvu!